Produkte HidroSanitare

Ne jemi kompani private qe mirremi me shitjen e produkteve HidroSanitare.

Tuba Flexibil

Ne jemi kompani private qe mirremi me prodhimin e tubave flexibil.

Export Ballkanik

Ne jemi kompani private qe mirremi me exportin e sanitaris ne vende Ballkanike.

Art Trade Group

Eshte kompani private qe merret me shitjen e produkteve HidroSanitare ne Kosove, prodhimin e tubave Flexibil dhe Exporti i sanitaris ne vende Ballkanike.

Sherbime efikase
Produkte cilesore
Partneritete te shumta
Garancione te ndryshme

Ne gjithashtu...

Licens nga Dogana e Kosoves

Kete vite kemi arritur qe fale korrektesise sone te marim licensen nga Dogana e Kosoves dhe per depo doganore e cila gjindet ne objektin e njejt aty ku operojme sot.

Ambienti

Aktivitetin tone e zhvillojme ne object mjaft modern me afro 1000m2 dhe ne kushte te pershtatshme pune.

Standarde Europiane

Duke ofruar produkte shume cilesore dhe me garancione te ndryshme ne gradualisht po prekim standardet Europiane.

Ne dashurojme ate qka ne jemi duke bere!

Staf profesional
7 vite experience
Cmime te arsyeshme
Biznesi miq eshte pasion dhe kerkon perkushtim !

Partnerët