Rreth Nesh

"Art Trade Group" SH.P.K.

Art Trade Group me seli ne Gjilan, eshte kompani private e themeluar ne Tetor te vitit 2009, veprimtaria e kompanise eshte shitja e produkteve sanitare, ngrohje, ujesjelles dhe kanalizim. Biznesi menaxhohet nga familja Ismajli me pronar Arber dhe Arben Ismajli, kompania ka filluar punen ne nje hapsire shume te vogel biznesore dhe me nje numer shume te vogel te puntoreve. Hapsira fillestare ku kompania ka filluar ushtrimin e veprimtarise nuk ka qene me e madhe se 70m2 dhe jo me shume se nje puntore. Me nje angazhim shume serioz dhe me nje afat kohor ndoshta rekord kompania ka vazhduar me rritje te kapitalit. Fale bleresve tane korrekt, fale ndimes se madhe nga partneret tane dhe fale zotit ne sote jemi plotesisht ne kushte te tjera te punes. Veprimtarin sot e ushtrojme ne nje hapsire rreth 1000m2 me nje numer jashtezakonisht te mire te puntoreve dhe me perfaqesi me renome boterore. Ne sot jemi perfaqesues gjeneral per Kosove te shume fabrikave me renome siq jane: Metalac, Remer, FlexItaly, SmartBanyo, VA Albertoni, HydroSystem, Ecos, NovaPlast, Sonet etj.

Fale ketyre fabrikave shume serioze ne ne secilin vit kalendarik kemi shenuar rritje te importit ne Kosove. Sot kemi rrjetin e shitjes ambulantive ne tere territorin e Kosoves dhe shitjes me porosi te shume produkteve Sanitare. Synimi i yni tjeter per vitin 2016 eshte qe te shiqojme mundesine qe bashke me partneret tane te jashtem te fillojme prodhimin e disa produkteve Hidro Sanitare ne qytetin e Gjilanit, dhe negociatat jane ne fazen finale per kete projket te rradhes ku shpresojme shume qe ne fillim te vitit 2016 suksesi yne te kurorezohet edhe me prodhim. Shpresojme qe vitin tjeter ne do jemi prodhuesit e pare ne tregun e Kosoves te elementeve Hidro Sanitare. Moto e kompanise eshte, "Cilesi e larte, Standard europian". Une falemnderoje nga zemra miqte tane, partneret e jashtem, partneret e mbrendshem dhe gjithe shoket tane qe vazhdimisht na perkrahin ne idete dhe punet tona, pa ta edhe suksesi jone kishe me qene me i manget. Ne fund falemnderoje familjen time qe vazhdimisht kane qene afer meje per secilen ide dhe per secilin rrugetim timin ne ngritje te kompanise Art Trade. Krejt ne fund falemnderoj Zotin nje, qe ka qene afer neve ne secilen dite te punes sone.
I juaji Arber R. Ismajli pronar.

+10.000

Klient te kenaqur

7

Vite experience

...

Staf profesional